tirsdag 3. desember 2013

Hyttevegger

Det har vært litt spenning i forhold til hvordan det ser ut under malingen. Nå har babord side fått fjernet all løs og flasset maling og her er det ingen store bekymringer. Jeg ser ingen grunn til å strippe av all malingen, men vi fjerner det som er løst og der hvor det kan se ut til å ha vært fuktig. Stort sett ser det veldig bra ut.

Grand Banks cabin, Grand Banks Woodie
Istedenfor å begynne overalt samtidig så tar vi en side om gangen. Mulig vi hadde flaks og startet på den beste siden, eneste stedet vi kanskje må gjøre noe med fineren er under dette vinduet. Og det synes på bildet hvorfor. Glassfiberduken på taket over forkabin er sprukket på samme måte som på flybridge. Da renner vannet ned i fineren til det stopper i bunn under vinduet. Vi skal la det tørke godt før vi vurdere om det må byttes noe finer.

grand banks front cabin, gb woodie
Videre plan nå er å gjøre denne siden så godt som ferdig til maling og sparkel før vi starter på neste side. Det er utetemperaturen som bestemmer når det blir sparkel og maling. Styrbord side ser ut til å kreve litt mer jobb, særlig området rundt dør og aktre badevindu.

Vi jobber oss fremover…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar