lørdag 3. mai 2014

Døren

Denne trengte en grundig gjennomgang. Døren var usannsynlig tung, men når jeg løsnet den dårlige fineren forstod jeg hvorfor, den var absolutt ikke tørr - selv ikke etter å ha stått under presenning i hele vinter. Dermed ble det boret to hull under døren, jeg tror det er et tips til dere andre også. Vann kommer alltid inn og da må det også få komme ut ett sted. Jeg satte den innendørs en stund og dermed var vekten under halvparten.

Vi burde nok byttet fineren på ut og innside, men jeg tenkte at det var lov å ta en snarvei nå rett før sesongstart. En runde med epoxy gjør susen. Epoxy og microfiber er flott som fyllstoff. Grovsliping og deretter sparkel og maling så nå ser den i hvert fall ikke like ille ut lenger. Så får vi se om vi ikke bytter fineren på sikt.
Grand Banks door, GB 36

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar