søndag 25. august 2019

Sensommer


Høsten og opplag nærmer seg dessverre sakte men sikkert. Sommeren har vært litt kort for vår del i år, og i år blir den nok ingen ny rekord i antall overnattingsdøgn.

Grand Banks 36, grand banks selges
Vi hadde en utfordring med vann i skuffen på badet foran, det er nå 99% ok, så da har vi gjort noe riktig med vinduene. Resten av båten er tett. Det har ikke kommet inn noe vann i år, enda det har vært mange kraftige regnskurer i sommer.

Båten har ikke blitt solgt så planene fremover er foreløpig som i alle andre år. Når den kommer på land blir det oppussing av forkabinen. Da kan vi også komme helt i mål med vannet i skuffen, for det skal være greit å se hva det skyldes når vi pusser ned litt maling på badet. Vi får se hva vi finner på etterhvert, det er fortsatt mange fine dager igjen på vannet før vi tar opp båten. 

Utover det så lurer jeg litt på varmevekslerene, mest som en ”føre var” oppgradering. Er takknemlig om det noen som har noen tanker eller noe erfaring med å bytte dem. Er det AmericanDiesel som gjelder? Og er "føre var" helt bortkastet?

Og skulle noen være interessert i å titte på båten så er annonsen vår på Finn her


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar