mandag 25. mai 2015

Vinteren 2014 – 2015

Hvordan gikk så denne vinteren?


Grand Banks 36 opplag
Planene er jo alltid større enn hva tiden rekker til. Nye vinduer, nye vinduslister og oppussing av hovedkabin sto på listen og alt det ble fullført. Det var veldig lite finer som måtte byttes, stort sett var det bare noen biter under skyvevinduene som var dårlige, Taktrekket sto på kanskje- listen, men det ble også utført, samtidig ble det lagt opp nye lamper i taket.

Varmtvannstanken skulle byttes, det ble utsatt. Vannlinjen skulle flyttes ned, det får vente til neste år. Teak ute ble det ikke tid til, vi var egentlig ganske lei av å lakke etter all innvendig lakkering. Rattet ble forresten veldig bra. Akterspeilet fikk et par strøk, men det var alt. Til gjengjeld fikk flybridge et strøk med maling og det ble ryddet i gammelt ledningsnett der oppe.

Alt i alt er vi fornøyd, skulle vi gjort noe annerledes burde vi tatt all innvendig oppussing og maling samtidig. Litt mer jobb med sliping og evt. reparasjoner, men det hadde ikke tatt så mye lenger tid å male når vi først hadde kost og rulle fremme.

Litt småtteri som gjenstår nå, koble til vann, vaske vinduer, sette inn radio oppe og litt annen kos. Men først og fremst skal vi nå nyte sesongen på vannet. De store oppgavene får vente til vi er i opplag igjen

God Sommer til alle Trawler venner!


Sjøsetting

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett