lørdag 1. mars 2014

Det pusses og pusses

For hver time som tilbringes i båten går det ett lite skritt fremover. Er vi i tvil om tilstanden pusser vi ned malingen så vi får bekreftet hvordan finéren er. Alt i alt ser det veldig bra ut. Noe finer skal byttes, men det er ikke mange stedene det må gjøres. For det meste er det kun mattsliping som skal til. 

Grand Banks 36, Lykke, 36 #349

Min største utfordring er å huske at det er en båt, det er fort gjort å slipe og pusse som om det skulle være kjøkkenskap, bokhylle eller noe annet som må være 100 % blankt og strøkent. Men dette er en båt som ligger ute hele året - og vi skal bruke den, ikke ha noe utstillingsbåt. Husk det André, husk det André, husk det André…
Grand Banks 36, Lykke, 36 #349, GB woodie

Fytte f.. hvor mye støv det blir under presenningene, båten står med vinduer åpne, og noen steder uten vinduer, det er ikke noe mindre støvete inne i båten. Skulle jeg ønske meg noe måtte det være en oppvarmet hall for å kunne stå inne å jobbe. Ikke minst for å kunne gjøre ferdig, om ikke annet, noen få steder. Nå venter vinduer, grunning og epoxy på litt varmere vær.

Grand Banks 36, Lykke, Grand Banks woodie restore


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar